We maken graag kennis met je!

Tijdens de Valentijnsdag Speeddates maak je laagdrempelig en vrijblijvend kennis met ConstruSteel en (misschien wel) jouw toekomstige collega’s. Alleen een cv is voldoende om tijdens een eerste kennismakingsgesprek gezamenlijk te onderzoeken of wij wellicht jouw ideale match zijn.

Naast een heel aantal openstaande vacatures op verschillende afdelingen binnen ConstruSteel, hebben wij ook traineeships en afstudeeropdrachten beschikbaar voor studenten van de opleiding HBO ICT (software engineering), HBO Commerciële Economie en HBO (Technische) Bedrijfskunde. Daarnaast zijn open sollicitaties uiteraard ook zeer welkom!

Mocht je op dinsdag 14 februari a.s. niet kunnen? Geen probleem! We plannen dan gewoon een moment in wanneer het jou wél uitkomt. Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wanneer jij graag eens kennismaakt.

Wanneer kom je langs?(Vereist)

Hoelaat kom je langs?
:
Toestemming(Vereist)

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Judith

Als Customer Support Engineer ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ons team is echt het visitekaartje van de organisatie. Wij helpen klanten bij vragen weer op weg!

Bram

Naast mijn vervolgstudie, werk ik bij ConstruSteel aan onderdelen van het softwarepakket die daadwerkelijk worden uitgerold, dat maakt mijn werk extra gaaf!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Chris

Mijn functie is afwisselend en leuk. De uitdaging is om de organisatie elke dag weer een stap verder te brengen door de inzet van marketingactiviteiten

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.