Wij zijn ConstruSteel.

Wat in de jaren ’90 begon met een idee, is uitgegroeid tot een uniek softwarepakket: automatisering voor alle afdelingen binnen een bedrijf met één software-oplossing. Inmiddels zijn wij de trotse marktleider in de Benelux en is onze software meerdere malen bekroond met diverse awards.

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. En we stoppen niet totdat elk staalbouwbedrijf in de wereld onze innovatieve en in-house ontwikkelde software gebruikt. Inmiddels breiden we wereldwijd steeds verder uit. Zet jij samen met ons team de volgende stap? Bekijk onze vacatures.

Ontdek wat het betekent om bij ConstruSteel te werken. Uiteraard kun je ook alvast kennismaken met jouw nieuwe collega’s.

De ConstruSteel Checkboxes

 • Kwaliteit

  Elke dag gaan we voor het beste resultaat om processen bij staalbouwers te optimaliseren. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit.

 • Samen

  Elk teamlid is gepassioneerd in wat hij of zij doet. Ons collectief maakt het ConstruSteel team uniek en exceptioneel: in een goede werksfeer kwaliteit leveren en samen successen vieren.

 • Proactief

  Doordat de organisatie permanent groeit, zijn we telkens bezig met positieve vernieuwingen. Eigen initiatief wordt bij ons gewaardeerd en gestimuleerd.

 • Klantgericht

  Optimale dienstverlening staat bij ConstruSteel hoog in het vaandel. Wij maken onze klanten blij met onze software en helpen waar we kunnen.

Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan de organisatie. We zijn ervan overtuigd dat enthousiaste collega’s die doen wat ze leuk vinden, nét dat beetje extra brengen. Daarom maken we ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Waar gaat jouw bloed sneller van stromen?

Elke dag werken wij aan het optimaliseren van het staalbouwproces voor meer efficiëntie en minder faalkosten bij onze eindgebruikers. Heb jij ideeën om onze software of dienstverlening naar een hoger plan te tillen? Top! Werk je plan uit en neem je collega’s mee in je ideeën.

Onze organisatie is plat en collega’s zijn toegankelijk. Er heerst een echte teamsfeer, informeel en met de nodige humor.

We richten ons op resultaten en faciliteren alles zo goed mogelijk, bijvoorbeeld door ergonomische werkplekken met hoog-/laag-bureaus. En een douche met kledinglockers op kantoor voor iedereen die wil sporten tijdens de pauze of het woon-werkverkeer op een sportieve wijze aflegt.

Of je nu bezig bent met de broncode van onze software, demonstraties geeft, implementaties begeleidt of gebruikersvragen beantwoordt. Jij maakt elke dag het verschil voor onze klant. Voelt dat niet goed?

Sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.