Wij zijn ConstruSteel.

Doelgericht, vooruitstrevend, betrokken en energiek: dat zijn wij!

 

Doelgericht

De kwaliteit van onze software-oplossingen en dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan doelgericht te werk en wij maken onze klanten in binnen- en buitenland blij met onze software en diensten speciaal ontwikkeld voor staalbouw- en staalconstructiebedrijven.

Vooruitstrevend

Elke dag optimaliseren en digitaliseren wij bedrijfsprocessen bij onze klanten met behulp van onze software. Daarnaast kijken we continu vooruit en werken we aan de software-oplossingen van de toekomst. Zo kunnen wij onze klanten optimaal bedienen, nu maar ook in de toekomst.

Betrokken

Elk teamlid is een gepassioneerde professional en gespecialiseerd in wat hij of zij doet. Daarnaast zijn wij betrokken bij onze klanten, maar ook bij elkaar. De diversiteit binnen ons team maakt ons uniek. Zo leveren we gezamenlijk, in een goede werksfeer, kwaliteit en vieren we samen onze successen.

Energiek

Ons team is ambitieus en energiek. Wij durven groot te dromen en wij zijn hierdoor een organisatie die permanent groeit, in binnen- en buitenland. Een energieke mindset en proactiviteit worden bij ons gewaardeerd en gestimuleerd. Samen maken we onze dromen en ambities waar.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.