Voor studenten: ConstruSteel springplank voor talent

Een afstudeerstage, snuffelstage, meewerkstage, duaal traject of traineeship? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden bij ConstruSteel. Onze opdrachten bevatten onderdelen die afgestemd worden op jouw wensen en de gevraagde competenties van de opleiding.

Als stagiair, leer-werkstudent of young professional bij ConstruSteel, krijg je de mogelijkheid en ruimte om je kennis in de praktijk te brengen en je ambities te verwezenlijken. Vanaf het begin van je periode bij ConstruSteel draai je mee met collega’s. Je wordt betrokken bij het veelzijdige werk dat wij voor onze klanten verrichten. Hoe gaaf is dat?!

Traineeship ConstruSteel

Afstudeerder of young professional opgelet! Zoek jij een traineeship bij een jonge en groeiende organisatie en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Dan is ConstruSteel dé start van jouw bloeiende carrière. Wij zoeken ambitieuze starters of young professionals voor een traineeship van 8 maanden met een gevarieerd programma, intensieve begeleiding en training. Zo ben jij straks klaar om jouw droombaan bij onze organisatie te kiezen.
► Bekijk ons traineeship

Afstuderen bij ConstruSteel

Onze opdrachten bevatten onderdelen die afgestemd worden op de competenties van de opleiding. Doelstelling, analyse, uitwerking, etc. worden overlegd met de bedrijfsbegeleider en collegae. Als afstudeerstudent bij ConstruSteel krijg je de mogelijkheid en ruimte om je kennis in de praktijk te brengen en je ambities te verwezenlijken.
► Bekijk onze afstudeeropdrachten

Stage bij ConstruSteel

Onze stages worden in overleg met de student afgestemd op de competenties van de opleiding. Als stagiair bij ConstruSteel krijg je de mogelijkheid en ruimte om je kennis in de praktijk te brengen en je ambities te verwezenlijken.
► Bekijk onze stageplekken

Op welke afdeling ga jij ons versterken?

 • Software Development

  Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen.

  Onze mensen
 • Consultancy

  Jij helpt klanten op locatie of online bij vraagstukken en implementaties.

 • Customer Care

  Bij vragen ben jij het aanspreekpunt voor onze gebruikers.

 • Sales

  Enthousiast overtuig jij bedrijven om te digitaliseren met ConstruSteel.

Sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.