ConstruSteel zoekt toptalenten

Vanaf het begin van je periode bij ConstruSteel draai je volop mee in de dagelijkse werkzaamheden. Je wordt betrokken bij het veelzijdige werk dat wij voor onze klanten verrichten. Je leert niet alleen onze organisatie kennen, maar gaat direct aan de slag met de verschillende producten en diensten die wij bieden. Zo draag je direct je steentje bij aan de ontwikkeling van ConstruSteel en maak jij onze klanten blij. Hoe gaaf is dat?!

Traineeship bij ConstruSteel

Tijdens het traineeship ben je op verschillende afdelingen van de organisatie werkzaam. Het afwisselende traject dat we samen met jou uitstippelen leert je alle ins en outs van onze Customer Care, Consultancy, Marketing en Sales afdeling. Daarnaast word je getraind om onze software onder de knie te krijgen en werk je samen met je coach aan jouw persoonlijke ontwikkeling. De coach zal gedurende het traineeship jouw aanspreekpunt zijn, maar tijdens de werkzaamheden word je ook begeleid door de manager van de betreffende afdeling.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling, maar we doen er alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen. Uiteraard toetsen we periodiek je voortgang, vragen we je oprechte mening om onze organisatie te blijven verbeteren, en schuif je aan bij verschillende vergaderingen en sessies.

Wie ben jij?

 • Jij zit in de afrondende fase van je HBO/WO opleiding of hebt deze maximaal 2 jaar geleden afgerond.
 • Je bent beschikbaar voor een full-time functie.
 • Jij bent een proactieve en enthousiaste doorzetter die altijd gaat voor het beste resultaat!
 • Je toont initiatief en komt met eigen ideeën en oplossingen.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, hebt een professionele houding en bent communicatief en sociaal vaardig.
 • Je gaat het liefst planmatig te werk, je bent analytisch en je gaat goed om met deadlines.
 • Je hebt oprechte interesse in onze organisatie en diensten.
 • Je weet altijd een oplossing te bedenken om de klant van dienst te zijn.
 • Je pakt alles aan om te leren en zo je plek te ontdekken binnen ConstruSteel.

Wat doen wij?

Optimizing the world of steel – dat is wat wij doen. Wij houden van het continu verbeteren van de processen in de staalbouw met behulp van onze software tools. Onze ConstruSteel software-oplossingen worden in-house ontwikkeld en wereldwijd uitgerold. ConstruSteel is marktleider in de Benelux en onze klantenkring breidt zich ook wereldwijd steeds verder uit. Niet voor niets is onze software TÜV gecertificeerd en zijn wij meerdere malen bekroond met de MKB Innovatie Top 100, TechniShow Innovator en maar liefst 5 FD Gazelle awards als snelgroeiend bedrijf.

Onze bedrijfscultuur

De open bedrijfscultuur van ConstruSteel kenmerkt zich door de ruimte die er is voor nieuwe ideeën. Doordat de organisatie permanent groeit, zijn we telkens bezig met positieve vernieuwingen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd. We richten ons op resultaten en faciliteren deze zo goed mogelijk. Verder is de werksfeer informeel en worden er regelmatig vrijdagmiddagborrels, personeelsfeestjes, etentjes en andere activiteiten georganiseerd.

Wat wij bieden?

Een uitdagend programma in de vorm van een traineeship (8 maanden) met goede begeleiding, voldoende mogelijkheden voor ontplooiing binnen een stabiele en continu groeiende organisatie en een marktconform salaris. Vanuit ons kantoor in Den Ham (Overijssel) werk je mee aan het internationale succes van ConstruSteel, de ontwikkeling van de organisatie en last but not least: het werkgeluk van onze klanten. Voel jij je thuis bij ons, toon je initiatief en kun je omgaan met de vrijheid die wij je bieden? Dan kijken we na afronding van het traineeship samen met jou welke rol binnen onze organisatie jou op het lijf geschreven is.

Enthousiast geworden?

Sollicitatie: Traineeship

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.