Eén specialistisch softwarepakket voor de staalbouwbranche.

Begin jaren ’90 startte Jos Bonte zijn afstudeeropdracht bij een staalbouwbedrijf in Hardenberg, Overijssel. Vol energie en met grote interesse in de organisatie en de staalbouwbranche ging hij aan de slag. De no-nonsense mentaliteit van staalbouwers lag hem, dat merkte hij direct. Mouwen opstropen en samen aan de slag. Jos maakte het zijn persoonlijke missie om het staalbouwbedrijf te helpen innoveren op het gebied van software, zodat het kon groeien en nieuwe kansen kon pakken. Hij vond en implementeerde een modern 3D-BIM-pakket. Dat bood de staalbouwer nieuwe mogelijkheden.

Gesterkt door de positieve reacties, bleef Jos zoeken naar vooruitstrevende software-oplossingen voor alle afdelingen binnen het staalbouwbedrijf. Een project met veel impact. Na de implementatie liep hij tegen de beperking aan die het koppelen van verschillende software-oplossingen met zich meebrengt. Hierin zag Jos zijn uitdaging: dit kan en moét beter. Eén specialistisch softwarepakket voor de staalbouwbranche. Wereldwijd. En met voldoende flexibiliteit. De basis voor ConstruSteel was gelegd.

Kansen zien en doelgericht werken.

Jos bleef altijd kansen zien en de ontwikkelde softwareproducten toetsen aan de wensen van de klant, om zo het product steeds te optimaliseren. Wendbaar blijven dus als organisatie. Dankzij doelgericht en hard werken lieten Jos en zijn team de organisatie verder groeien; met een nuchtere en positieve kijk op het leven.

Wat in de jaren ’90 begon met een idee, is uitgegroeid tot een uniek softwarepakket: automatisering voor alle afdelingen binnen een bedrijf met één software-totaaloplossing. Inmiddels zijn wij als nuchtere en bescheiden Twentse organisatie, de trotse marktleider in de Benelux en is onze software meerdere malen bekroond met diverse awards. De gezamenlijke missie is onveranderd gebleven: optimising the world of steel.

Wij maken het mogelijk dat elk staalbouw- en metaalconstructiebedrijf in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software. Inmiddels breiden we wereldwijd steeds verder uit. Hier hebben we de beste mensen voor nodig. Zet jij samen met ons team de volgende stap?

Bekijk hier onze vacatures

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.