• Even voorstellen...

  • Erwin

   Erwin

   Mensen gelukkig maken geeft ontzettend veel energie! In ons dagelijkse werk hebben we veel mogelijkheden om klanten het leven wat makkelijker te maken. We nemen onze klant bij de hand om een stap voorwaarts te maken en doen dit altijd met een persoonlijke noot, waardoor er een geweldige band wordt opgebouwd. Dit maakt je werk leuk; implementeren van software met een lach. ” 

  • André

   André

   ” Elke dag bezig zijn om de grootste uitdagingen voor staalconstructiebedrijven om te zetten in intuïtieve -en innovatieve software oplossingen. En vervolgens zien dat we daarmee daadwerkelijk wereldwijd klanten helpen verbetering in efficiency en kwaliteit te realiseren. Dat geeft mij energie. Optimizing the world of steel! ”  

  • Corrinne

   Corrinne

   Werken bij ConstruSteel betekent werken in een jong, innovatief bedrijf waarin alle vrijheid, ruimte en kansen worden geboden voor ontwikkeling. Het geeft mij energie om klanten te helpen in de transitie naar Industry 4.0. ” 

  • Jos

   Jos

   ConstruSteel maakt het mogelijk dat staalconstructiebedrijven beter en sneller kunnen produceren. Kwaliteit, service en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. Ik ben trots op ons enthousiaste team dat intensief met onze klanten samenwerkt om te verbeteren. In onze heldere visie staan innovatie, continuïteit en stabiliteit centraal. Zo kunnen onze gewaardeerde klanten blijven bouwen op een stabiele partner.

   Vanzelfsprekend zijn we voor de continue groei van ConstruSteel steeds op zoek naar nieuw talent. Veel mensen denken dat we enkel programmeurs nodig hebben, maar niets is minder waar. Een HBO-/WO-opleiding en affiniteit met de bouwbranche, bedrijfsprocessen of interesse in nieuwe technologieën vormen een goede basis voor een verkennend gesprek over onze functies en traineeships. Kijk gerust even op onze pagina met vacatures. ” 

  • Chris

   Chris

   Elke dag bezig zijn met klantgeluk, daar krijg ik energie van. Intern én extern mensen en processen verbinden om onze klanten een ultieme beleving te bieden met de producten en diensten van ConstruSteel, daar doen we het voor. I love happy customers!  ” 

  • Hellen

   Hellen

   De diversiteit aan werkzaamheden, het werken in een relatief jong team en dat bij een blijvend innoverend bedrijf, zorgt ervoor dat ik iedere dag met ontzettend veel plezier richting mijn werk ga! ” 

  • Judith

   Judith

   Tevreden klanten, daar krijg ik energie van. Oplossingen creëren en gebruikers verder helpen door gebruik te maken van de kwaliteiten van collega’s én klanten. Dat maakt iedere dag anders en zorgt voor een goede teamspirit. ” 

  • Henrico

   Henrico

   Gebruikers van onze producten verder helpen bij hun vragen, daar krijg ik energie van. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er binnen ons bedrijf een goede teamgeest aanwezig is. En die is er zeker! Hetgeen we steeds bereiken met onze software en dienstverlening is een echte teamprestatie!  ” 

  • Lia

   Lia

   Onderdeel zijn van een jong en ambitieus team en gezamenlijk, ieder vanuit zijn of haar expertise, onze klanten helpen om hun doelstellingen te behalen, dat geeft mij enorm veel voldoening en energie. ” 

  • Bram

   Bram

    Wetende dat onze techniek door heel veel klanten en overal ter wereld wordt toegepast, motiveert mij voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit software. Dit allemaal voor de beste gebruikerservaring. ” 

  • Melanie

   Melanie

   Bij ConstruSteel wordt echt gekeken waar je persoonlijke kracht ligt en waar je blij van wordt. Op deze manier wordt het beste uit de mensen gehaald en werken we echt als team aan het beste resultaat bij de klant. Dagelijks bezig zijn met interne processen met als uitgangspunt optimale klanttevredenheid geeft mij enorm veel energie!

  • Jules

   Jules

  • Herman

   Herman

  • Randall

   Randall

   Als consultant help ik bedrijven beter, slimmer en efficiënter te werken middels onze software. Dit geeft telkens weer enorm veel voldoening” 

  • Heini

   Heini

   Met een dynamisch team op onze software-afdeling maken we mooie innovatieve producten met de juiste kwaliteit. Als software-afdeling spelen we een belangrijke rol in kwaliteit, service en samenwerking. Dit zijn de bouwstenen om met onze producten te werken aan innovatie, continuïteit en stabiliteit. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van mag zijn en staalconstructiebedrijven wereldwijd mag voorzien van en helpen met oplossingen op gebied van efficiency en kwaliteit. ” 

  • Maarten

   Maarten

   De combinatie van vrijheid en verantwoordelijkheid geeft mij veel voldoening, elke dag weer! En elke keer als we weer een nieuwe klant mogen verwelkomen, wordt de kwaliteit en toekomst van onze software en dienstverlening bevestigd. Daar ben ik trots op. ” 

  • Edward

   Edward

   Bedrijven helpen efficiënter te werken met behulp van de software van ConstruSteel. Dat is waarom ik mij elke dag inzet voor staalbouwbedrijven. Efficiënter werken = prettiger werken. ” 

  • Coby

   Coby

   “ Het is voor iedereen fijn om te werken in een schoon en opgeruimd kantoor. Mede dankzij een clean desk policy werkt het gehele team ook mee om alles netjes te houden. Ik ben er trots op dat we er samen voor zorgen dat het kantoorpand uit 2012 er nog steeds als nieuw uitziet en dat het een fijne werkplek is voor iedereen.

  • Sander

   Sander

   De nieuwste technologie toepassen om innovaties en goede softwarematige oplossingen te kunnen maken geeft me energie. Van onderzoek doen tot implementatie, alles geeft voldoening om tot de juiste oplossing te komen. Op deze manier is innoveren het mooiste wat er is.

  • Pascal

   Pascal

   De wetenschap dat de vele gebruikers in binnen- en buitenland de door mij ontwikkelde functionaliteiten dagelijkse gebruiken, geeft een enorme kick. ” 

  • Vacature

   Vacature

Wat betekent werken bij ConstruSteel?

Sollicitatie

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 2.
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.