Bram, hoe ben jij bij ConstruSteel terecht gekomen?

“Twee jaar geleden via een stage als onderdeel van de opleiding HBO Technische Informatica. Daarnaast kom ik uit de buurt en wilde ik graag stage lopen bij een middelgroot softwarebedrijf bij mij in de regio. De stage beviel van beide kanten zo goed, dat ik bij ConstruSteel kon blijven werken naast mijn masterstudie Embedded Systems. De perfecte baan naast mijn studie!”

Wat houdt jouw functie bij ConstruSteel globaal in?

“Ik werk parttime als software engineer met mijn eigen programmeertaken en -projecten. Ik werk met name aan ontwikkelingen binnen ons softwarepakket die op termijn erg nuttig en interessant zullen zijn voor onze klanten. Daarnaast biedt deze parttimefunctie erg veel flexibiliteit, qua werkuren maar ook qua werkdagen: erg goed te combineren dus met mijn masteropleiding. Ten slotte past deze functie inhoudelijk goed bij mijn studierichting, ik werk nauw samen met verschillende afdelingen binnen ConstruSteel en ik werk aan leuke en afwisselende projecten.”

En de werksfeer?

“Die is erg goed. We helpen elkaar waar nodig en vormen een hecht team. En uiteraard zorgen we ook met de nodige humor en gezelligheid voor een fijne werksfeer.”

Waarom zou iemand voor een bijbaan bij ConstruSteel moeten kiezen?

“Een bijbaan bij ConstruSteel biedt je de gelegenheid om veel relevante werkervaring op te doen tijdens je studie. Daarnaast bevindt ConstruSteel zich in een dynamische en internationale branche, dit maakt het werk nog leuker. Ook werk ik aan onderdelen van ons softwarepakket die in de toekomst daadwerkelijk worden uitgerold, dat maakt mijn werk extra gaaf!”

Enthousiast geworden?

Omdat we continu groeien hebben we verschillende openstaande vacatures. Bekijk ons vacatureoverzicht voor meer informatie. Wellicht verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega in het team van Bram of in een van onze andere teams.

Bekijk hier onze vacatures

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.