Erkan, hoe ben jij bij ConstruSteel terecht gekomen?

“Oorspronkelijk kom ik uit Turkije waar ik, na het volgen van een militaire opleiding, heel wat jaren bij de marine heb gewerkt. Binnen deze functie had ik veel te maken met allerlei soorten maritieme systemen, daarnaast heb ik ook interne opleidingen gegeven met betrekking tot bijvoorbeeld maritieme wet- en regelgeving. Affiniteit met techniek, software in het bijzonder, heb ik altijd al gehad. De keuze voor een carrièreswitch in de richting van de softwarebranche was voor mij dus ook een logische volgende stap. Na een software-opleiding te hebben gevolgd aan een Amerikaans opleidingsinstituut en meerdere stages te hebben afgerond als Software Tester, ben ik bij ConstruSteel terecht gekomen.”

En wat houdt jouw functie globaal in?

“Ik houd me voornamelijk bezig met het testen van onze software-oplossingen aan de hand van requirements. Onderdeel hiervan is dat ik testscenario’s maak en uitvoer en vervolgens mijn bevindingen terugkoppel richting mijn collega’s van het software team. Deze testscenario’s worden vervolgens ook geautomatiseerd, zodat we continu onze regressietest set uitbreiden. Zij gaan hier dan weer mee aan de slag. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat de kwaliteit van onze software-oplossingen gewaarborgd blijft. Het is binnen mijn functie erg belangrijk dat je heel nauwkeurig en precies werkt, analytisch vermogen en oog voor detail zijn belangrijke vaardigheden binnen de functie van Software Tester.”

Hoe zou je de werksfeer binnen ConstruSteel omschrijven?

“De werksfeer is erg goed en gezellig. Nederlands is niet mijn eerste taal, aangezien ik pas 3,5 jaar in Nederland woon, worstel ik soms een beetje met de Nederlandse taal. Gelukkig zijn mijn collega’s altijd erg behulpzaam, wat enorm fijn is.”

Waarom zou iemand voor een functie bij ConstruSteel moeten kiezen?

“Het team van ConstruSteel bestaat voor een groot deel uit mensen met veel ervaring binnen hun vakgebied. Je werkt dus met ervaren collega’s waar je enorm veel van kunt leren. Daarnaast is iedereen altijd erg behulpzaam en voel je je binnen ConstruSteel al snel echt onderdeel van het team. We werken samen keihard om onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken en elke collega draagt daar op zijn of haar manier aan bij. Dat maakt werken bij ConstruSteel enorm leuk!”

Enthousiast geworden?

Wil jij ook onderdeel worden van het team van Erkan of een van onze andere teams? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er (nog) niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie en wellicht verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe collega!

Bekijk hier onze vacatures

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Geert

Én klantcontact en werken aan de optimalisatie van (technische) bedrijfsprocessen: het beste van twee werelden voor onze collega Geert.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimizing the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer ter wereld beter en sneller kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.