Geert vertel eens wat meer over jezelf…

“Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en ik heb een minor in supply chain management gedaan. Tijdens mijn studie wist ik al dat ik affiniteit heb met software en met het optimaliseren van bedrijfsprocessen, daarnaast vind ik klantcontact erg leuk. Al deze elementen kwamen samen in de functie van Trainee Software Consultant bij ConstruSteel.”

Je werkt hier nu al even, hoe zag de eerste periode bij ConstruSteel er voor jou uit?

“Ik ben hier begonnen als Trainee Software Consultant. De eerste periode bestond vooral uit het volgen van trainingen en zelfstudie om de software onder de knie te krijgen. Vervolgens ging ik met collega-consultants mee naar klanten om onze klantenkring te leren kennen maar ook om mezelf verder te ontwikkelen als consultant. Daarna volgden een aantal kleine opdrachten en onderhand werk ik volledig zelfstandig aan software-implementaties. Aanvullend geef ik ook software-trainingen aan ConstruSteel-gebruikers, iets wat ik niet eerder heb gedaan maar enorm leuk vind om te doen!”

En hoe ervaar je de werksfeer bij ConstruSteel?

“De werksfeer ervaar ik als prettig en goed. Alle collega’s zijn behulpzaam en je wordt goed begeleid tijdens het inwerktraject. Daarnaast is er naast hard werken ook ruimte voor gezelligheid en humor op de werkvloer, dat vind ik ook erg fijn!”

Waarom zou iemand voor een baan bij ConstruSteel moeten kiezen?

“Als je het leuk vindt om veel te leren en je volop te kunnen ontwikkelen dan ben je bij ConstruSteel aan het juiste adres. Je krijgt bij ConstruSteel echt de kans om op allerlei vlakken ervaring op te doen. Daarnaast zijn er ook binnen de organisatie doorgroeimogelijkheden, zo is het mogelijk om door te groeien richting een ander team bijvoorbeeld, mocht dat beter passen. Ik versterk bijvoorbeeld sinds kort het sales team, een leuke kans waar ik met veel plezier aan ben begonnen. Een functie bij ConstruSteel staat dan ook garant voor een steile leercurve, mits je proactief bent en je je graag wilt ontwikkelen natuurlijk. Wanneer dit het geval is zou ik het absoluut aanraden om te solliciteren op een van de openstaande functies!”

Enthousiast geworden?

Wil jij ook onderdeel worden van het team van ConstruSteel? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Staat jouw droombaan er niet tussen maar denk jij dat jij een goede aanvulling zou zijn op ons team? Neem dan gerust contact met ons op dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Geert

Én klantcontact en werken aan de optimalisatie van (technische) bedrijfsprocessen: het beste van twee werelden voor onze collega Geert.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimizing the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer ter wereld beter en sneller kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.