Van factuurverwerking tot administratieve werkzaamheden en van de organisatie van evenementen tot het maken van de maandelijkse nieuwsbrief voor ConstruSteels brede klantenkring; geen dag is voor Monique hetzelfde. Tijd voor een goed gesprek met Monique! 

Monique, hoe ben jij bij ConstruSteel terecht gekomen? 

“Ik heb de opleiding MBO Bank en Verzekeringen afgerond, en na een heel aantal jaar bij een Assurantietussenpersoon te hebben gewerkt, ben ik aan de slag gegaan bij een grote leverancier binnen de bouw. Bij deze organisatie heb ik 14,5 jaar gewerkt, echt een lange tijd dus. Mijn functie binnen deze organisatie was erg breed en na al die jaren kende ik de organisatie door en door. Maar ik was toe aan iets anders. Ik wilde niet vergroeien met de organisatie en haar werkwijzen, ik wilde nieuwe dingen leren en mezelf verder ontwikkelen. Deze nieuwe uitdaging vond ik bij ConstruSteel in de functie van Office Manager. Een brede en uitdagende functie waarbij ik nog elke dag nieuwe dingen leer.” 

Dat klinkt erg goed! Wat houdt jouw functie globaal in? 

“Mijn takenpakket binnen ConstruSteel is enorm divers. Zo houd ik me bezig met de (financiële) administratie maar daarnaast ondersteun ik ook de verschillende teams binnen ConstruSteel met een diversiteit aan werkzaamheden. Zo ondersteun ik bijvoorbeeld de salescollega’s maar ben ik ook verantwoordelijk voor een aantal administratieve taken ter ondersteuning van het Consultancy team. Ook ben ik betrokken bij de organisatie van evenementen, zo heb ik samen met mijn marketingcollega’s bijvoorbeeld even geleden de eerste Open Bedrijvendag van Twenterand Werkt georganiseerd. Tijdens deze Open Bedrijvendag kregen onze bezoekers een kijkje in de ICT-keuken van ConstruSteel. Het was een enorm geslaagde dag! Dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan een evenement dat zo goed werd ontvangen en waarbij we onze bezoekers kennis hebben laten maken met de innovatieve software-oplossingen van ConstruSteel, dat maakt mij dan toch stiekem wel een beetje trots.” 

Hoe zou je de bedrijfscultuur binnen ConstruSteel omschrijven? 

“Als gezellig en informeel. Binnen ConstruSteel krijg je de ruimte om te groeien en om je verder te ontwikkelen in de rol die écht bij jou past. Je krijgt dus ook de ruimte om te ontdekken in welke richting je je zou willen ontwikkelen, enorm fijn en dit maakt mijn functie extra leuk!”  

Enthousiast geworden en wil jij ook onderdeel worden van het groeiende en ambitieuze team van ConstruSteel? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en solliciteer vandaag nog! 

Bekijk hier onze vacatures

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Judith

Als Customer Support Engineer ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ons team is echt het visitekaartje van de organisatie. Wij helpen klanten bij vragen weer op weg!

Bram

Naast mijn vervolgstudie, werk ik bij ConstruSteel aan onderdelen van het softwarepakket die daadwerkelijk worden uitgerold, dat maakt mijn werk extra gaaf!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.