Randall, hoe ben jij bij ConstruSteel terecht gekomen?

“Nadat ik de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde had afgerond zocht ik een baan bij een leuk en ambitieus bedrijf in de regio. Een bedrijf waar ik me verder zou kunnen ontwikkelen, maar ook waarbij ik actief zou kunnen meedenken. Na een aantal sollicitatiegesprekken kwam ik al gauw tot de conclusie dat ik mij niet op mijn plek zou gaan voelen in een grote organisatie. Voor mij is dat veel te onpersoonlijk, je bent toch snel gewoon maar een klein radertje in een enorme machine. Toen ik een advertentie van ConstruSteel zag, waarin werd aangegeven dat ze op zoek waren naar consultants, was mijn interesse dus ook meteen gewekt. En na een korte sollicitatieprocedure kon ik aan de slag!”

Wat houdt jouw functie globaal in?

“Als consultant houd ik me bezig met de implementatie van onze software bij klanten. Dit proces bestaat uit installatie, configuratie, training en eindoplevering van de software bij onze klanten. Daarnaast adviseer je klanten hoe ze hun werkprocessen efficiënter kunnen laten verlopen met ConstruSteel. Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk extra leuk en leerzaam. Daarnaast werk ik voor verschillende klanten zowel in Nederland als internationaal. Zo werk ik momenteel aan een project voor een klant in Denemarken, waarbij de gehele ERP-software moet worden geïmplementeerd. De implementatie gebeurt deels op locatie, maar we kunnen ook veel online doen. De afwisseling is erg leuk!”

En hoe is de werksfeer bij ConstruSteel?

“Erg prettig, de onderlinge communicatie is goed en we helpen elkaar waar nodig. Wat ik erg fijn vind is dat er binnen het team echt naar je wordt geluisterd. Ik haal bijvoorbeeld veel voldoening uit de implementatie van onze MRP-oplossing, dit bestaat onder andere uit de werkvoorbereiding, CAD/CAM-koppelingen, de aansturing van machines en de (digitale) werkplaats. Deze werkzaamheden liggen dus ook vaak bij mij. Tevens is er binnen de organisatie veel ruimte om mee te denken en een bijdrage te leveren aan innovaties en de uitrol ervan. Ten slotte speelt het sociale aspect bij ConstruSteel ook een belangrijke rol. Zo zijn collega’s oprecht betrokken bij elkaar en worden er regelmatig gezellige borrels, etentjes en activiteiten georganiseerd.”

Waarom zou iemand voor een functie bij ConstruSteel moeten kiezen?

“ConstruSteel is een innovatief bedrijf waarbij een prettige werkomgeving centraal staat. Hierdoor krijg je de kans om onderdeel te zijn van innovatieve en toekomstgerichte softwareoplossingen. Dit maakt het een erg fijne een vooral ook leerzame werkplek. Je kunt je echt ontwikkelen en krijgt de kans om mee te groeien met de organisatie.”

Enthousiast geworden?

Omdat we continu groeien hebben we verschillende openstaande vacatures. Bekijk ons vacatureoverzicht voor meer informatie. Wellicht verwelkomen wij jou binnenkort als nieuwe collega in het team van Randall of in een van onze andere teams.

Bekijk hier onze vacatures

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Judith

Als Customer Support Engineer ben ik vaak het eerste aanspreekpunt. Ons team is echt het visitekaartje van de organisatie. Wij helpen klanten bij vragen weer op weg!

Bram

Naast mijn vervolgstudie, werk ik bij ConstruSteel aan onderdelen van het softwarepakket die daadwerkelijk worden uitgerold, dat maakt mijn werk extra gaaf!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.