Sander, hoe ben jij bij ConstruSteel terecht gekomen?

“Op een hele bijzondere manier eigenlijk. Jos, de directeur van ConstruSteel, is toevallig een klant van mijn vader. Toen Jos weer een keer in de winkel was, kwam ConstruSteel ter sprake en mijn vader vertelde dat ik de opleiding HBO-ICT op Hogeschool Saxion doe. ‘In dat geval moet Sander mij maar eens bellen, zodra hij op zoek is naar een plek voor zijn afstuderen’ zei Jos. En na het kennismaken met Jos, en toekomstige collega’s uit het software team, had ik deze leuke afstudeerstageplek. Extra prettig is dat het een afstudeerplek is die voor mij erg in de buurt is, in Den Ham. Daarnaast is de reisafstand naar Hogeschool Saxion in Enschede ook goed te doen!”

En hoe ziet jouw afstudeeropdracht eruit?

“Ik houd me vooral bezig met de ontwikkeling van verschillende mogelijkheden om 3D toe te passen in ons softwarepakket. Op die manier heeft de staalbouwer nog meer informatie voor handen in elke fase van het productieproces. Dus ik werk nu aan prototypes van 3D-oplossingen die, mochten de testresultaten positief zijn, mogelijk worden opgenomen in ons softwarepakket. Dat maakt deze stageopdracht wel extra leuk; ik werk aan iets dat door onze klanten, in binnen- en buitenland, in gebruik zal worden genomen. Daarnaast sluit deze opdracht ook helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting die ik heb gekozen, de richting van software engineering.”

Hoe is de werksfeer?

“Heel goed en gezellig! Wat ik vooral ook erg fijn vind is de begeleiding van twee collega’s bij mijn opdracht. Deze twee collega’s zijn doorgewinterde software engineers waar ik enorm veel van kan leren. Wanneer ik vragen heb of als ik knelpunten tegenkom, dan kan ik altijd bij hen terecht. Dat is erg prettig.”

En Sander, waarom zou iemand voor een (afstudeer)stage bij ConstruSteel moeten kiezen?

“Simpel: omdat het een leuke ervaring is op een plek waar je enorm veel kan leren. Zoals ik al aangaf is de begeleiding goed. De stageopdracht wordt in overleg met jou afgestemd op jouw afstudeerrichting en ontwikkelambities. Bovendien is de werksfeer erg prettig. De platte organisatiestructuur zorgt ervoor dat je kan meedenken, en echt impact kan maken. Ook als afstudeerder.”

Ook op zoek naar een leuke (afstudeer)stage? Bekijk dan snel de mogelijkheden.

Bekijk hier de stagemogelijkheden

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.