Vanuit de Randstad ben je bij ConstruSteel beland, vertel…

“Waar ik eerder in Amsterdam werkzaam was, zocht ik, door de verhuizing met mijn gezin naar Oost-Nederland, een nieuwe uitdaging. Ik had wat zzp-opdrachten gedaan, maar koos bewust om weer binnen een organisatie met een vast team te gaan werken. Ik solliciteerde op de vacature voor online marketeer en binnen een week was alles rond.”

En waarom ConstruSteel?

“Tijdens mijn bachelor- en masterstudie Bedrijfskunde en Marketing die ik in het buitenland heb gedaan, was ik onder andere werkzaam in Amsterdam, Londen en Parijs. Als student leek een grote en internationaal georiënteerde organisatie mij altijd de leukste plek om te werken. Uiteindelijk kwam ik erachter dat er bij dat soort bedrijven veel kennis en kunde is, maar aangezien je een van de vele werknemers bent, is direct impact maken lastig. Ondanks dat ik er wel enorm veel heb geleerd, heb ik werkgeluk binnen een grote organisatie niet gevonden. Doordat ConstruSteel een MKB-bedrijf is, kan ik hier veel beter mijn stempel drukken op de marketingkeuzes en -activiteiten. Dat is prettig en geeft veel voldoening. Bij Construsteel wordt het nemen van initiatief en proactiviteit door het management toegejuicht en ondersteund. Ideeën kun je daarom vaak ook uitvoeren en daarmee resultaten behalen waar je zelf echt een bijdrage aan hebt geleverd. Dat werkt heel fijn en geeft een groot gevoel van voldoening en verantwoordelijkheid. Bij ConstruSteel doe je er echt toe. Daarnaast is ConstruSteel ook internationaal georiënteerd, dat maakt mijn functie extra leuk. Ik probeer elke dag een bijdrage te leveren aan de groei van de organisatie, zowel in binnen- als buitenland.”

Hoe ziet jouw rol eruit?

“Ondanks dat ik ben aangenomen als Online Marketeer, en later de rol van Marketing Manager heb gekregen, krijg ik de ruimte om ook projecten op te pakken buiten mijn functieprofiel. De nadruk ligt op online en offline marketing, maar ik houd me bijvoorbeeld ook bezig met (employer) branding, vormgevingstaken, de organisatie van evenementen en de interne communicatie. Dat maakt mijn werk ook zo leuk en afwisselend. Ik werk aan grote projecten zoals het opzetten, doorontwikkelen en optimaliseren van onze websites, maar ik ben ook verantwoordelijk voor uitvoerende werkzaamheden zoals de creatie van content.”

Wat vind jij van de sfeer?

“Vanuit eerdere werkervaring wist ik dat er binnen een grote organisatie vaak een wat onpersoonlijke en afstandelijke sfeer kan heersen, dat past minder goed bij mij. Bij ConstruSteel is dat juist niet het geval. De sfeer is gemoedelijk en vriendelijk. Je hebt altijd het gevoel dat collega’s oprecht het beste met je voor hebben. Dit merk je o.a. door de onderlinge betrokkenheid, maar ook door de humor op de werkvloer en het feit dat iedereen met respect met elkaar omgaat. Het is fijn om elke dag weer binnen zo’n team te mogen werken. Iedereen draagt zijn of haar steentje bij aan het gemeenschappelijke doel van de organisatie.”

Waarom zou iemand kiezen voor een baan of afstudeeropdracht bij ConstruSteel?

“Als je als (aankomend) marketeer op zoek bent naar een leuke en veelzijdige functie of afstudeeropdracht, waarbij er ruimte is voor eigen inbreng en om impact te maken, je graag wilt werken binnen een gezellig team waar je gewaardeerd wordt om wat je doet en wie je bent, zou ik zeker solliciteren bij ConstruSteel. En niet te vergeten, we organiseren regelmatig leuke activiteiten zoals borrels, samen het WK voetbal kijken, een Hollandse avond, stedentrips en sportieve teamactiviteiten. ConstruSteel is gewoon een hele fijne werkplek.”

Enthousiast geworden?

Wil jij ook onderdeel worden van ons leuke team? Bekijk dan snel de openstaande vacatures!

Bekijk hier onze vacatures

Onze verhalen.

Onze diversiteit en gezamelijke verhalen maken ons als ConstruSteel team uniek. Je vindt onze verhalen hier.

Marieke

Ik wil klanten ondersteunen, ze verder helpen richting een optimaal gebruik van onze software en binnen mijn huidige rol is daar gelukkig alle ruimte voor.

Monique

Onze Office Manager Monique is op haar best in een brede en ondersteunende rol binnen de organisatie. Tijd voor een gesprek met Monique!

Jules

Geen enkel traject of klant is hetzelfde. Deze diversiteit maakt dat er aan uitdaging binnen deze functie absoluut geen gebrek is!

Erwin

Door de implementatie van ConstruSteel bedrijven helpen om bedrijfsdoelstellingen te behalen, dat maakt de klant gelukkig en mij ook als consultant!

Stef

Interessant, uitdagend, leuk en vooral erg leerzaam: zo omschrijft Stef, afstudeerstagiair bij ConstruSteel, zijn afstudeerstageopdracht.

Erkan

Ik houd me onder andere bezig met het uitgebreid testen van onze software, wat een belangrijke bijdrage levert aan de gebruikerservaring van onze klanten en aan de kwaliteit van onze software.

Maarten

De klant staat altijd centraal. Ik denk mee met de klant, duik in de bedrijfsprocessen, onderzoek waar het beter kan, en draag oplossingen aan die de klant helpt om doelstellingen te behalen.

Jos

Optimising the world of steel. Dát is onze missie. Wij maken het mogelijk dat elke staalbouwer in de wereld duurzaam en efficiënt kan werken dankzij onze innovatieve software.

Randall

Je begeleidt als consultant bij ConstruSteel allerlei verschillende projecten, van groot tot klein en alles daar tussenin. Dat maakt mijn werk uitdagend, leerzaam en de afwisseling is erg leuk!

Lia

De nadruk binnen mijn functie ligt op online marketing, maar ik houd me bezig met alle verschillende aspecten van marketing, erg leuk en uitdagend!

Sander

Mijn afstudeeropdracht sloot helemaal aan bij mijn interesse en de afstudeerrichting: software engineering. Inmiddels ben ik officieel in dienst bij ConstruSteel.

Pascal

Ik houd me vooral bezig met de (door)ontwikkeling van ons softwarepakket. Maar naast hard werken zorgen we uiteraard ook voor gezelligheid en humor op de werkvloer!

Software experts gezocht!

Bij ConstruSteel zijn we ambitieus! Al enige tijd zijn wij de trotse marktleider in de Benelux, maar bij ConstruSteel dromen wij groot!

Welk team ga jij versterken?

Software

Jij werkt dagelijks aan de (door)ontwikkeling van onze software-oplossingen. Dankzij jou zijn onze producten innovatief en toekomstbestendig.

Consultancy

Jij helpt klanten bij digitaliseringsvraagstukken en implementaties, dit doe jij op afstand of op locatie. Jij kent onze softwarepakketten door en door.

Support

Wanneer onze klanten vragen hebben dan ben jij het eerste aanspreekpunt. Met jouw kennis van onze software-oplossingen help jij ze weer op weg!

Sales

Enthousiast overtuig jij bedrijven, in binnen- en buitenland, om te digitaliseren met de software van ConstruSteel. Jij kent onze software van A tot Z.

Marketing

Jij brengt onze softwarepakketten, in het binnen- en buitenland, op een verfrissende en creatieve manier onder de aandacht bij (potentiële) klanten.

Human Resources

Jij koppelt onze vacatures aan de beste kandidaten. Daarnaast heb jij als onderdeel van het HR-team een spilfunctie binnen de organisatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.